ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΡΟΤΑΦΟΓΝΑΘΙΚΗΣ

TMJ Diagnostic and TreatmentΠρόβλημα Κροταφογναθικής Διάρθρωσης (TMD)

Το SmileDentalImplants είναι μια οδοντιατρική κλινική στα νότια προάστια εξειδικευμένη στη διάγνωση και τη θεραπεία του TMD. Ο έμπειρος γναθοπροσθετολόγος μας , ο Dr. Σπύρος Μπότος , είναι ειδικός στη διάγνωση και θεραπεία TMD . Η τεχνογνωσία του, σε συνδυασμό με την πιο προηγμένη τεχνολογία της οδοντιατρικής και εξοπλισμού , βοηθά τους ασθενείς που πάσχουν από TMD να ανακουφιστούν από τα συμπτώματά τους και να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους . Αν ψάχνετε για έναν οδοντίατρο που ειδικεύεται στη θεραπεία TMJ , μπορείτε να απευθυνθείτε στον Dr. Μπότο και τους αφοσιωμένους επαγγελματίες στο Voulasmile . Τα προβλήματα της κροταφογναθική σας ( TMJ) μπορεί να προκαλέσουν επώδυνα συμπτώματα , συμπεριλαμβανομένης τοθ χρόνιου πόνου, ημικρανίες, εμβοές στα αυτιά , πόνος στο αυτί , πόνος στον αυχένα , ζάλη , και πολλά άλλα. Αυτή η οδυνηρή κατάσταση μπορεί να προκύψει όταν η κάτω γνάθος δεν είναι σωστά ευθυγραμμισμένη και μπορεί επίσης να προκληθεί από σφίξιμο ή τρίξιμο των δοντιών σας . Πολλοί άνθρωποι που τρίζουν ή σφίγγουν τα δόντια τους τη νύχτα δεν έχουν καν επίγνωση αυτής της συμπεριφοράς . Σε αυτές τις περιπτώσεις , ένας νάρθηκας νυχτός μπορεί να φορεθεί το βράδυ για την πρόληψη των αποτριβών και τη σύσφιξη. Το οδοντιατρείο μας προσφέρει ατομικούς νάρθηκες κατασκευασμένους από υψηλής ποιότητας υλικά που είναι άνετα να φορούν και φτιαγμένα να κρατήσουν .

Εάν αντιμετωπίζετε κροταφογναθικές διαταραχές και συμπτώματα , προγραμματίσετε μια συνάντηση με τον Dr. Μπότο σήμερα. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας δεχόμαστε πληρωμές με πιστωτική κάρτα . Ανυπομονούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε ανακούφιση από τις κροταφογναθικές διαταραχές σας!

Ατομικός Αθλητικός Νάρθηκας

Αν χρειάζεστε ένα ατομικό αθλητικό νάρθηκα ή ένα ατομικό νάρθηκα βρυγμού ημέρας ή νυκτός, μπορείτε να απευθυνθείτε στους ειδικούς του SmileDentalImplants . Στο πλαίσιο των προληπτικής οδοντιατρικής , το οδοντιατρείο μας κάνει υψηλής ποιότητας , ατομικούς προστατευτικούς νάρθηκες που μπορεί να φορεθούν για να προστατεύσουν τα δόντια σας, ενώ συμμετέχετε σε αθλητικές και άλλες δραστηριότητες υψηλής επαφής . Κάνουμε, επίσης, νάρθηκες βρυγμού ημέρας ή νυκτός που μπορεί να φορεθεί ενώ κοιμάστε ή/ και κατά τη διάρκεια της ημέρας για να σας αποτρέψει από το σφίξιμο ή / και τρίξιμο των δοντιών σας. Οι νάρθηκες μας , ειδικά κατασκευασμένα για να ταιριάζουν δάγκωμα σας από μαλακά και σκληρά υλικά υψηλής ποιότητας , είναι άνετα να φορούν και φτιαγμένα να κρατήσουν. Το SmileDentalImplants είναι στην ευχάριστη θέση να παρέχει ατομικούς αθλητικούς νάρθηκες ή ατομικούς νάρθηκες βρυγμού ημέρας ή νυκτός για τους κατοίκους της Αθήνας και των γύρω περιοχών . Εάν συμμετέχετε σε αθλητικές ή άλλες δραστηριότητες υψηλής επαφής , είναι πολύ σημαντικό να φοράτε ένα προσαρμοσμένο αθλητικό νάρθηκα για να προστατεύσει τα δόντια σας από το τραύμα . Είναι επίσης σημαντικό για τα παιδιά που συμμετέχουν σε αθλήματα να φορούν προσαρμοσμένο αθλητικό νάρθηκα για την προστασία της στοματική τους υγείας . Η αποτυχία να φορούν κατάλληλα προσαρμοσμένους αθλητικούς νάρθηκες μπορεί να σας εκθέσει σε κίνδυνο τραυματισμού των δοντιών και σε άλλα οδοντικά προβλήματα υγείας, συμπεριλαμβανομένης της απώλειας των δοντιών . Αν σφίγγετε ή τρίζετε τα δόντια σας τη νύχτα ενώ κοιμάστε , θα μπορούσε επίσης να προκαλέσετε ζημιά στα δόντια σας ή να συμβάλλετε σε άλλες επώδυνες καταστάσεις , όπως διαταραχές κροταφογναθικής διάρθρωσης (TMD). Ένας προσαρμοσμένος ατομικός νάρθηκας σας εμποδίζει από το σφίξιμο ή / και τρίξιμο των δοντιών σας και μπορεί επίσης να προστατεύσει τη μακροπρόθεσμη υγεία του στόματος σας . Ο οδοντίατρό μας , ο Dr.ρ Σπύρος Μπότος , έχει εμπειρία και τεχνογνωσία στην τοποθέτηση προσαρμοσμένων αθλητικών νάρθηκων σε ασθενείς που τους χρειάζονται. Όλοι οι νάρθηκες μας δημιουργούνται σε οδοντοτεχνικό εργαστήριο state-of - the-art από έμπειρους τεχνικούς εργαστηρίων.

Αν είστε στην ανάγκη προσαρμοσμένου νάρθηκα, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κλινική μας σήμερα για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού. Ανυπομονούμε για τη φροντίδα και την υγεία των δοντιών σας!