ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

ΕμφυτευματαΤο SmileDentalImplants μπορεί να προσφέρει οδοντικά εμφυτεύματα στους κατοίκους της Αθήνας και των γύρω περιοχών με εγγύηση επιτυχίας σε πραγματικά χαμηλή τιμή.

Το οδοντικό εμφύτευμα είναι μια τεχνητή ρίζα δοντιού που τοποθετείται στο οστό για να συγκρατήσει ένα δόντι -στεφάνη ή μια γέφυρα. Τα οδοντικά εμφυτεύματα μπορεί να είναι μια επιλογή για τους ανθρώπους που έχουν χάσει ένα δόντι ή τα δόντια τους λόγω της περιοδοντικής νόσου, τραυματισμού, ή για κάποιο άλλο λόγο.

Τύποι οδοντικών εμφυτευμάτων
Ριζόμορφα εμφυτεύματα τιτανίου: Αυτά είναι ο πιο συχνά χρησιμοποιούμενως τύπος εμφυτεύματος. Τοποθετείται χειρουργικά στη γνάθο. Κάθε εμφύτευμα συγκρατεί ένα ή περισσότερα προσθετικά δόντια, ανάλογα του θεραπευτικού σχεδίου. Αυτό το είδος της εμφύτευσης χρησιμοποιείται γενικά ως εναλλακτική λύση για ασθενείς με γέφυρες ή αφαιρούμενες οδοντοστοιχίες. Παγκοσμίως υπάρχουν πάνω από 100 εταιρίες εμφυτευμάτων. Στο ιατρείο μας χρησιμοποιούμε μόνο εμφυτεύματα απο τις USA που εχουν ενεγκριθεί απο την FDA με εγγύηση επιτυχίας.

Είστε υποψήφιος για οδοντικά εμφυτεύματα;
Ολοι μας είμαστε δυνητικά υποψήφιοι για τοποθέτηση οδοντικών εμφυτευμάτων. Ο ιδανικός υποψήφιος για ένα οδοντικό εμφύτευμα έχει επαρκεια οστού, που είναι απαραίτητη για να υποστηρίξει το εμφύτευμα, και οι καλύτεροι υποψήφιοι έχουν υγιείς στοματικούς ιστούς.

Τι περιλαμβάνει η διαδικασία τοποθέτησης του εμφυτευμάτος;
Είναι μια απλή διαδικασία που απαιτεί τη συνεργασία σας με τον ειδικο γιατρό. Ο
Δρ. Μπότος θα διαβουλευθεί μαζί σας για να καθορίσει πού και πώς θα πρέπει να τοποθετηθεί το εμφύτευμα σας. Ανάλογα με την συγκεκριμένη πάθηση και τον τύπο του εμφυτεύματος που επιλέγεται, θα δημιουργηθεί ένα σχέδιο θεραπείας προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.

• Αντικατάσταση ενός δοντιού. Αν σας λείπει ένα μόνο δόντι, ένα εμφύτευμα και μια στεφάνη θα χρειαστεί.
• Αντικατάσταση περισσότερων δοντιών. Αν σας λείπουν αρκετά δόντια, επιεμφυτευματικές γέφυρες μπορούν να τα αντικαταστήσουν στηριζόμενα σε 2 ή περισσότερα εμφυτευματα.
• Αντικατάσταση όλων των δόντιων σας. Αν σας λείπουν όλα τα δόντια σας, 4-6 εμφύτευματα χρειάζονται για να συγκρατήσουν μια πλήρη γέφυρα ή πλήρη οδοντοστοιχία.
• Τροποποίηση οστού σε ελλειματικές γνάθους. Οδοντικές βλάβες ή και αντομικά προβλήματα στην άνω ή κάτω γνάθου μπορεί να σας δημιουργήσουν ανεπάρκεια οστού. Για να διορθώσετε το πρόβλημα, τοποθετούμε μοσχευματα οστού ώστε να αναπληρώσουμε το ελλειματικό οστό και να μπορεσουμε να τοποθετήσουμε τα εμφυτευματα.

Η όλη διαδικασία περιλαμβάνει προεγχειρηματική αντιβίωση, τοπική νάρκωση, τοποθέτηση του εμφυτευματος και δημιουργία ραμμάτων. Ο χρόνος της συνεδρίας είναι περίπου 30 λεπτά