Περιοδοντική Θεραπεία

Εξειδικευμένη περιοδοντική θεραπεία.
Τα ούλα έχουν το σημαντικό ρόλο της υποστήριξης των δοντιών σας και η υγεία των ούλων σας επιπτώσεις τόσο τη στοματική υγεία σας όσο και στη γενική υγεία σας. Σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Περιοδοντολογίας ,η ασθένεια των ούλων είναι η νούμερο ένα αιτία απώλειας δοντιών στους ενήλικες ηλικίας άνω των τριάντα πέντε.
Ο επιπολασμός της νόσου των ούλων αυξάνεται καθώς γερνάμε. Ο Περιοδοντολόγος μας στο SmileDentalImplants μπορεί να βοηθήσει τόσο με σχέδια πρόληψης όσο και με τη θεραπεία. Η κλινική μας προσφέρει περιοδοντολογικές θεραπείες ειδικού για την περιοδοντική νόσο που εκτείνονται από συντηρητική, μη επεμβατική θεραπεία με τη χρήση του Laser σε πιο εκτεταμενή και βαθύ καθαρισμό των δοντιών και των ριζών τους με τη στοματική χειρουργική. Για την θεραπεία της περιοδοντικής νόσου στην Αθήνα , μπορείτε να απευθυνθείτε στην ομάδα των ειδικών του SmileDentalImplants. Οι οδοντίατροι μας και το προσωπικό μας είναι αποφασισμένοι να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε και να διατηρήσετε υγιή δόντια και ούλα για ένα όμορφο , γεμάτο αυτοπεποίθηση χαμόγελο. Παρέχουμε την πιο προηγμένη προληπτική φροντίδα που υπάρχει , καθώς και καινοτόμες θεραπείες για την περιοδοντική νόσο.
Αν τα ούλα σας να αιμορραγούν ή φαίνονται κόκκινα και πρησμένα, μπορείτε να είστε στο αρχικό στάδιο της ασθένειας των ούλων- ουλίτιδα. Άλλα προειδοποιητικά σημάδια περιλαμβάνουν την αιμορραγία των ούλων , πόνος ή ευαισθησία στα δόντια σας και επίμονη δύσοσμη αναπνοή. Εάν αντιμετωπίζετε κάποιο από τα προειδοποιητικά σημάδια της ασθένειας των ούλων , παρακαλώ καλέστε το SmileDentalImplants σήμερα για να προγραμματίσετε μια συνάντηση.
Αθεράπευτη η ασθένεια των ούλων μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες για την υγεία του στόματος σας και έχει συνδεθεί και με αυξημένο κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου , καρδιακής προσβολής και πολλά άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας .

Στο SmileDentalImplants , έχουμε δεσμευτεί για την στοματική υγεία και την άνεση σας και σας προσφέρουμε μια πλήρη σειρά από ανέσεις ώστε να νιώσετε την κλινική μας σαν το σπίτι σας .
Ανυπομονούμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε το καλύτερο χαμόγελό σας!