ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Κεραμικές Στεφάνες

Υψηλής ποιότητας κεραμικές στεφάνες πορσελάνης για τους κατοίκους της Αθήνας και των γύρω περιοχών. Μια οδοντιατρική στεφάνη είναι μια "θήκη " που τοποθετείται πάνω από ένα δόντι για να αποκαταστήσει το σχήμα , το μέγεθος και τη μασητική δύναμη του ή / και να βελτιώσει την εμφάνισή του . Μόλις κολληθεί στη θέση του , ένα στέμμα περιβάλλει πλήρως ολόκληρο το ορατό τμήμα του δοντιού που βρίσκεται πάνω από την γραμμή των ούλων . Αυτή προηγμένη οδοντιατρική διαδικασία αποκατάστασης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενισχύσει ένα δόντι που έχει αποδυναμωθεί από τραύμα ή φθορά , ή να καλύψει ένα δόντι που είναι σοβαρά παραμορφωμένο ή αποχρωματισμένο. Ο Dr. Σπύρος Μπότος, ως προσθετολόγος έχει ολοκληρώσει εκτεταμένη εκπαίδευση προσθετικής αποκατάστασης. Το οδοντιατρείο μας χρησιμοποιεί μόνο τα πιο σύγχρονα υλικά για τη δημιουργία των στεφανών που είναι φυσικά σε εμφάνιση και γίνονται για να διαρκέσουν.Εκτός από τις στεφάνες πορσελάνης, το SmileDentalImplants παρέχει επίσης σταθερές οδοντιατρικές γέφυρες πορσελάνης. Μια οδοντική γέφυρα είναι μια οδοντιατρική αποκατάσταση που χρησιμοποιείται για να γεφυρώσει το χάσμα που δημιουργείται από ένα ή περισσότερα ελλείποντα δόντια . Απαρτίζεται από δύο στεφάνες για τα δόντια στις δύο πλευρές του ελλείποντα δοντιού ή δοντιών , και ένα δόντι / δόντια στο ενδιάμεσο. Μια γέφυρα μπορεί να συνδεθεί με τα φυσικά δόντια ή τα οδοντιατρικά εμφυτεύματα. Το SmileDentalImplants προσφέρει σταθερές οδοντιατρικές γέφυρες που κατασκευάζονται από υλικά υψηλής ποιότητας , που είναι φυσικά σε εμφάνιση και γίνονται για να διαρκέσουν.Το οδοντιατρείο μας χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της οδοντικής τεχνολογίας για να δημιουργήσει αισθητικές οδοντιατρικές στεφάνες και γέφυρες για να σας δώσει ένα φυσικό και όμορφο χαμόγελο .
Αν χρειάζεστε μια στεφάνη πορσελάνης ή μια σταθερή οδοντιατρική γέφυρα , παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κλινική μας σήμερα και προγραμματίσετε μια συνάντηση με τον Dr. Μπότο. Ανυπομονούμε για τη φροντίδα του χαμογέλου σας.

Όψεις πορσελάνης

Το SmileDentalImplants είναι μια εξειδικευμένη κλινική της Αθήνας για όψεις πορσελάνης και πλήρη αισθητική οδοντιατρική .
Οι όψεις πορσελάνης είναι μια προηγμένη αισθητική οδοντιατρική διαδικασία που χρησιμοποιείται για να κάνει αισθητικές βελτιώσεις για τα δόντια σας , να αποκαταστήσει την ισορροπία στο στόμα σας , ή να λευκάνει σοβαρά λεκιασμένα ή αποχρωματισμένα δόντια . Αυτή η καινοτόμος διαδικασία απαιτεί ένα συνδυασμό των δεξιοτήτων και αισθητικής αντίληψης ώστε να δημιουργήθουν όψεις πορσελάνης που είναι φυσικές σε εμφάνιση. Ο οδοντίατρό μας , ο Dr. Σπύρος Μπότος, ως ειδικός προσθετολόγος έχει ολοκληρώσει εκτεταμένη εκπαίδευση στην αισθητική οδοντιατρική και είναι ειδικός στις όψεις πορσελάνης. Αν δεν είστε ευχαριστημένοι με την εμφάνιση του χαμογέλου σας και έχετε δόντια που είναι σπασμένα , σε λάθος θέση, στραβά , με ακανόνιστα διαστήματα μπορεί να είστε ένας καλός υποψήφιος για όψεις πορσελάνης . Οι όψεις πορσελάνης είναι εξαιρετικά λεπτές, φτιαγμένες από πορσελάνη και μπορεί να κολληθούνε στην εμπρόσθια επιφάνεια των δοντιών για να βελτιώσουν την εμφάνισή τους . Οι σωστές όψεις πορσελάνης συμβάλει στη δημιουργία ενός πιο όμορφου , ισορροπημένου χαμόγελου . Στο SmileDentalImplants  γνωρίζουμε ότι το χαμόγελό σας έχει μια μεγάλη επίδραση στην αυτοπεποίθησή σας και μπορεί να επηρεάσει κάθε κοινωνική αλληλεπίδραση που έχετε.

Ο οδοντίατρος και το προσωπικό μας είναι αποφασισμένοι να χρησιμοποιούν την τελευταία τεχνολογία της αισθητικής οδοντιατρικής για να σας βοηθήσει να επιτύχετε το χαμόγελο που πάντα θέλατε με όψεις πορσελάνης.
Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κλινική μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όψεις πορσελάνης ή να προγραμματίσετε ένα ραντεβού με τον Δρ Σπύρο Μπότο . Ανυπομονούμε να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε ένα όμορφο , γεμάτο αυτοπεποίθηση , διαρκή χαμόγελο.

Λεύκανση δοντιών

Το SmileDentalImplants είναι εξειδικευμένη κλινική στην Αθήνα σε υπηρεσίες λεύκανσης δοντιών και πλήρης αισθητικής οδοντιατρικής . Ένα έντονο και πιο λευκό χαμόγελο μπορεί να αφαιρέσουν χρόνια από την εμφάνισή σας και να βελτιώσουν σημαντικά το χαμόγελό σας . Στην πραγματικότητα , η λεύκανση δοντιών είναι σήμερα η πιο δημοφιλής αισθητική οδοντιατρική ζητούμενη υπηρεσία. Το οδοντιατρείο μας ειδικεύεται στην λεύκανση των δοντιών και προσφέρουμε τις πιο προηγμένες τεχνικες λεύκανσης δοντιών σε πραγματικα χαμηλές τιμές . Ο Δρ Σπύρος Μπότος της SmileDentalImplants είναι ένας ταλαντούχος και έμπειρος αισθητικός οδοντίατρος και είναι εξειδικευμένος για να παρέχει τη λεύκανση δοντιών και πλήρη αισθητική οδοντιατρική περίθαλψη . Αν τα δόντια σας είναι κιτρινισμένα , έχουν λερωθεί από το κάπνισμα , την ηλικία , τα αναψυκτικά , το καφέ, τσάι , κρασί ή άλλα στοιχεία , να προγραμματίσετε ένα ραντεβού με τον οδοντίατρό μας σήμερα για τη λεύκανση των δοντιών σας. Η λεύκανση δοντιών είναι ασφαλής και αποτελεσματική για τους περισσότερους ασθενείς . Ωστόσο, σε περίπτωση σοβαρής χρώσης και / ή αποχρωματισμό, η λεύκανση δοντιών μπορεί να μην είναι αρκετά αποτελεσματική για να σας δώσει το χαμόγελο που επιθυμείτε . Σε αυτές τις περιπτώσεις, άλλες αισθητικές οδοντιατρικές επεμβάσεις, όπως όψεις πορσελάνης μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας. Μετά από ενδελεχή εξέταση , ο Δρ Μπότος μπορεί να προσδιορίσει και να προτείνει τον καλύτερο τρόπο για να επιτευχθεί ένα καλύτερο, πιο όμορφο χαμόγελο . Αν σας ενδιαφέρει η λεύκανση των δοντιών σας , παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κλινική μας για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού. Ανυπομονούμε να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε ένα όμορφο , γεμάτο αυτοπεποίθηση , διαρκή χαμόγελο !